KARİYER GÜNLERİ-1

Genç Anadolu İmam Hatip Lisesinde Kariyer Günleri Mesleki Rehberlik kapsamında okul mezunları okula davet edilerek öğrenciler ile buluştu. Programa Genç Anadolu İmam Hatip Lisesi 1997 mezunlarından Bingöl Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Servet KILIÇ ve Dr. Öğretim Üyesi Ali ÇELİK ve Nuri Özaltın Okul Müdürü Cuma KALKAN ile beraber Okul Öncesi Öğretmenlerinden Nursel BUKETÇİ ve Merve SANIR katılarak öğrenciler ile bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Kariyer Günleri programının Koordinasyonunu sağlayan Okul Rehber Öğretmeni Sinan BAYTÜZ, amaçlarının okul mezunları ile öğrencilerimiz arasında iş birliği sağlamak, kurum kültürünü geliştirmek ve mezunların bilgi ve deneyimlerinde faydalanmak olduğunu belirtti. Ayrıca yapılan çalışma ile öğrencilerimizin üniversite sınavlarına yönelik motivasyonlarını artırmak, hedef belirlemelerine yardımcı olarak mesleki  rehberlik sağlamaktır.

Rehber Öğretmen Sinan BAYTÜZ ayrıca Kariyer Günleri çalışması kapsamında farklı meslek gruplarından konukların da önümüzdeki süreçte öğrenciler ile buluşacağını ifade etti.

02-12-202202-12-202202-12-202202-12-2022

Yayın: 02.12.2022 - Güncelleme: 20.10.2023 09:40 - Görüntülenme: 327