TRAFIK VE ILK YARDIM HAFTASI

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı eğitim ortamlarında yetiştirilmesi, öğrenci ve öğretmenler ile okul paydaşlarında koruyucu, önleyici ve acil müdahale gerektiren kazalar ve ani hastalık durumunda, tıbbi yardım gelinceye kadar yapılabilecek ilk yardım uygulamaları hakkında farkındalık ve duyarlılık oluşturulması amacıyla trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla her yıl mayıs ayının ilk haftası (1-7 mayıs) ülkemizde "Trafik ve İlk Yardım Haftası" olarak kutlanmaktadır. Trafik ve İlk Yardım Haftası'nın amacına uygun olarak Genç Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde de bir takım etkinlikler düzenlendi. Okul'un öğretmen ve öğrencilerine konferans salonunda Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü dersi öğretmeni Abdulmutalip BASAK tarafından Trafik ,Trafik kültürü, trafik işaret ve levhaları ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından katılımcılara ilk yardım müdahalesi anında nelerin nasıl yapılması gerektiği uygulamalı olarak sahnede canlandırılarak gösterildi.

29-04-202229-04-202229-04-2022

Yayın: 29.04.2022 - Güncelleme: 29.04.2022 23:04 - Görüntülenme: 180